Flaxlund

Alla inlägg under juli 2011

Av Frida/ Fanny - 21 juli 2011 09:42

Heejj, nu har jag percis vaknat och är väääldigt trött... Jag längtar efter Fanny som ni kanske vet är och kampar, kom tillbax! Nu blir det nog snart att äta lite frukost, sedan ska jag träna lite oxo, kanske blir ut och springa eller nåt annat. Jag och pappa har oxo bestämmt att vi ska till bryggan idag och fota :) Vi får se om de kommer några fåglar, annars fota på vattnet och typ sånna saker ;) Sedan är det ju lite frågestund nu med så fråga om ALLT och jag svarar ärligt på ALLA frågor!;)

See u// Fridiz:)

Av Frida/ Fanny - 20 juli 2011 18:21

Tack för alla frågor! Ska svara så gott de går på ALLA frågor, och vara helt ärlig, vilken fråga de än gäller ;)<3 hade gööt// Fridiz

Av Frida/ Fanny - 20 juli 2011 13:47

Omg, nu har vi kommit hem från våran campingresa som inte riktigt blev som vi tänk oss, men vi hann med mkt och de var riktigt mysigt oxo:)


   Vi började med att säga bye bye till Tinny:)   Han fattade såklart inte vad som hände men Victor var ju hemma med honom ;)   Cornelia hade packat ryggan och var klar för att åka   Mot götet för att käka lite frukost nån stans  jag och cornelia väntade när mamma och pappa plockade upp frukosten   Fin utsikt medans vi ska äta   Då märker Cornelia att det kommer en anka, den ska hon självklart mata med bara lite bröd   Men då kommer nog alla götets fåglar och vill ha bröd...   Fin vit duva :)   Här har vi en av alla ankor   En fågelunge, man kanske inte ser det på bilden så mkt men den va flööfigg!   Här äter vi :) Här ser man inte så många fåglar men kanske kan visa en video nån gång, fåglarna är lite längre bort, jag skrämmde iväg dom när jag skulle ta kortet ;)   Här är vi vid vattnet där ankorna bodde   där såg vi tre små och jätte söta ankungar! Jag vill ha dom!:)   Dom började oxo gå lite på land   Sedan fortsätter vi att åka för att sätta upp tältet på marstrand, då har vi nt märkt de stora problemet...   Här sitter jag i bilen och har tråkigt...   Vi är framme vid marstrand:)    Nu har vi varit på campingen, när vi har betämmt oss för en goo plats, i skuggan med inte så mkt människor ska vi ta ut tältet ur bilen. Jag tror att alla blev lite paffa när tältet inte låg i bilen... oopsi...Pappa trodde att mamma hade plockat ner det och mamma trodde att pappa hade plockat ner det... Vi fick checka ut och capingen erbjöd oss att bo hos en tant som hyr ut en lägenhet nån natt ibland. Vi åkte till henne och kollade lägenheten. Mamma tyckte att det var onödigt och att vi likagärna kunnde sova hemma isf, så vi bestämmde oss för att tälta vid lygnevi camping vid lygnen :)   Men först skulle vi ta vara på tiden vid Marstrand, då gick vi på restaurang och badade:) Myyysigt!   Sedan, när klockan var typ sju hade vi varit hemma och hämtat tältet och åkt till lynevi. Där satte mamma och pappa upp tältet och jag och cornelia gick och badade i lygnen.   När tältet var uppsatt grillade jag och pappa:) Det blev kött..   Sedan utforskade vi campingen, haha vi har vartit där innan men dammen har jjag faktiskt aldrig sätt ( tror jag )   Sedan var det att ta ett kvällsdopp med familjen när klockan var tio:)   det var rätt varmt i vattnet då men imorse var det väldigt kallt... Pappa frös även när vi doppade oss igår   När vi kommit till tältet spelade vi lite spel hela familjen, det var kaaalllt... men kul ;)   Nästa dag skulle vi ju åka hem, då hade jag mamma och cornelia tagit ett morgondopp, på hemvägen tog jag kort på farfars bardomshus:)   Sedan, som avslutning badade vi lite till och hoppade från ett hopptorn :)



Lyckad resa, förutom de med tältet, hahahahahahahaha;) 


see u// Fridiz:)

Av Frida/ Fanny - 18 juli 2011 22:02

Hej igen, dagens outfit får komma imorgon eller nån annan dag för min kamera har laddat ut... Precis när jag skulle ta kort på tältet så tog pappa ner de -.- vilken tur man har då! Iaf så ska vi ju åka till marstrand imorgon och sova där i tält så det kan hända att jag inte uppdaterar på ett par dager eftersom att jag är borta då :) men sedan blir det bilder och mkt att skriva om ;) Nu har jag iaf ätit och varit på vickan och badat med kusinerna när papporna spelade Tennis :) Så här kommer lite bilder och får se om jag lägger in videon nån gång med. Det gör jag nog nt idag... Men här kommer bilder...


   Först badade vi i havet, de var mkt och stora vågor :) (y)   Vickan ;)   Sedan skulle vi kolla när papporna spelade :)   Cornelia och Tobbe kollar ;)

Av Frida/ Fanny - 18 juli 2011 14:15

Jahapp, nu var tältet uppsatt. De blev dock lite konstigt eftersom att jag, syrran och syrrans kompis gjorde det själva. Pappa byggde klart trappan och mamma är iväg nånstans. Det är ett stort tält där rätt många får plats. Det finns ett förtält och en sovplats. Innan har jag satt upp tält av samma modell med en som heter ebba och Fanny min lilla sverker då, men de konstiga är att det alltid gått sjukt mkt bättre då. Eller de kanske inte är så konstigt x) Jag tänkte att jag skulle ta kort på det oxo men hittar inte kameran just nu, så jag lägger in bilder när jag hittat den =) Då lägger jag oxo ut dagens outfit=) hare goott!//Fridis=)<3

Av Frida/ Fanny - 18 juli 2011 10:39

Omg, idag blide mkt att göra! Först ska vi sätta upp tältet för imorgon ska familjen och kanske farmor och farfar till marstarnd och där ska vi tälta då. Så först måste vi kolla om tältet är helt =) Sedan ska pappa klippa gräset och vi ska bada Tinny och klippa klorna på honom, sedan ska vi oxo tvätta av garaget utvändigt och städa det inutti, och så ska vi packa! puh... Min pappa ville egentligen åka idag, hur tänkte han då:O? Ojuste, pappa ville ju att vi skulle fixa en stolpe som var sne oxo ;) Ojoj, hela garanget och "lekstugan" som vi hade när i var små som har blivit ett förråd ska oxo målas, och dom är röda nu och ska bli vita så de kommer man behöva måla typ 2-3 gånger... omg, denna sommaren kommer jag iaf inte bara sitta inne, skulle jag inte gjort endå men =) Jaoo, säg till om det är något som saknas på bloggen ska ska vi försöka fixa till det ;) chhaoo//Fridiz=)

Av Frida/ Fanny - 17 juli 2011 20:29

Jaa, jag har många bästa vänner men just nu såå känner jag faktiskt att det är Fanny som betyder mest av alla!:) Tack för att du finns cheyyen<3 Här kommer en ful liten bild på oss;)


Fanny, det är tur att iaf du är normal :)<3


Av Frida/ Fanny - 17 juli 2011 20:05

Ja, hej igen, nu har jag inte uppdaterat bloggen på jätte jätte länge. Fast än att jag sa att jag skulle bli bättre på det. Varför?, ingen aning... Måste göra om bloggen lite oxo känner jag... Nu ska KaffeTjejen som inte längre är en Kaffetjej utan har blivit en Sverker campa. Imorgon drar hon, därför har vi varit hos mina kusiner och hämtat en takbox där till Fanny och hennes mammma :) Om nån vecka så är de jag som åker o campar fast med Fanny då :) Jaa, så idag var jag hos kusinerna då. Vi hade mysigt och kollade på film eftersom att de var så dåligt väder. Men vi var ute lite ändå ;) Nu är min mamma och faster ute och går med hundarna. När dom kommer hem ska jag bada Tinny och klippa hans klor så han blir lite snygg o inte luktar blöt hund som han säkert gör efter promenaden... Jag och syrran har tagit lite bilder och nyss åt vi ungnspannkaka. Klockan nio börjar Systrar i jeans som familjen ska kolla på. Vi skulle egentligen spela något spel med hela familjen idag med men de hann vi inte. Det gillar jag med regninga dagar, att man bara kan sitta o mysa med familjen. Men helst av allt vill jag ha soliga o varma dagar o vara ute mycket. Hejdå, hade super bra!// Fridiz :)

Presentation

Fråga mig

44 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du som besöker bloggen?=D
 5-10
 10-15
 15-20
 20-30
 30-40
 40-50
 50+

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards